*** NOVI UPISNI ROK ***

 

 

Upis u ljetnji semestar školske 2016/2017. godine počinje 23. januara i traje do 11. februara!!

 

Nastava počinje u srijedu, 15. februara 2017. godine.

 

 

 

 

KURSEVI ENGLESKOG I NJEMAČKOG JEZIKA, KAO I MATEMATIKE, ZA SVE UZRASTE I NIVOE ZNANJA!

 

 


 

 

POSEBNI POPUSTI ZA ONE KOJI UPIŠU KURSEVE OBA JEZIKA, ILI JEDNOG OD JEZIKA I MATEMATIKE!

 

 

 

 

Drugo polugodište je u toku, kraj školske godine se bliži. Da li znate koju školu/fakultet ćete upisati? Razmišljate li o tome koji je vaš profesionalni put?
Profesionalna orijentacija daje odgovore na ova pitanja. Saznajte koje su vaše osobine, interesovanja i sposobnosti, upoznajte razna zanimanja i donesite odluku za svoju budućnost.

 

Javite se Centru za razvoj karijere i podršku u obrazovanju!

 

 

 

Dobro nam došli!

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

KURSEVI

 

O KURSEVIMA ENGLESKOG JEZIKA
 
Cambridge centar organizuje kurseve za sve uzraste i na svim nivoima znanja.
Kandidati koji imaju predznanje rade ulazni test koji se sastoji od pismenog dijela, razumijevanja slušanjem i intervjua za više nivoe znanja.
Nastava se izvodi u grupama od 8 do12 polaznika koji imaju isti nivo znanja i približnu starosnu dob.
 
U toku svakog časa se obrađuje gramatika i uvježbavaju vještine govora, slušanja, čitanja i pisanja. U nastavi se koriste audio i video sredstva, interaktivni CD ROMOVI  kada su sastavni dio programa, odnosno kursa, te savremeni udžbenici.
Za većinu kurseva koristimo interaktivnu tablu i digitalni materijal, a polaznici mogu dodatno razvijati vještine koristeći dodatni materijal za program koji prati na Internetu.
Rad u Self-access centru pruža mogućnost samostalnog rada na uvježbavanju određenih jezičkih vještina uz adekvatan materijal i Internet.
 
Polaznici koji su postigli nivo znanja engleskog jezika iznad srednjeg, imaju priliku da se pripreme za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita iz opšteg ili poslovnog engleskog jezika. Ovi ispiti su namijenjeni studentima koji žele da studiraju u inostranstvu, poslovnim ljudima i mladima koji žele da naprave karijeru u svojoj profesiji. Polažu se u Isptinom centru za ESOL ispite u Cambridge centru.
 
Više o Cambridge ESOL ispitima
 
 
Na zahtjev polaznika škola organizuje specijalističke kurseve, odnosno kurseve engleskog jezika za specifične namjene, kao sto su English in Medicine, Good Practice in Medicine, Cambridge English for Nursing, Cambridge English for Engineering, Cambrdige English for Marketing, Cambridge English for the Media, Cambridge English for Job-hunting, Legal English, English for Computer Users, English for International Banking and Finance, itd.