*** NOVI UPISNI ROK ***

 

 

Upis u ljetnji semestar školske 2016/2017. godine počinje 23. januara i traje do 11. februara!!

 

Nastava počinje u srijedu, 15. februara 2017. godine.

 

 

 

 

KURSEVI ENGLESKOG I NJEMAČKOG JEZIKA, KAO I MATEMATIKE, ZA SVE UZRASTE I NIVOE ZNANJA!

 

 


 

 

POSEBNI POPUSTI ZA ONE KOJI UPIŠU KURSEVE OBA JEZIKA, ILI JEDNOG OD JEZIKA I MATEMATIKE!

 

 

 

 

Drugo polugodište je u toku, kraj školske godine se bliži. Da li znate koju školu/fakultet ćete upisati? Razmišljate li o tome koji je vaš profesionalni put?
Profesionalna orijentacija daje odgovore na ova pitanja. Saznajte koje su vaše osobine, interesovanja i sposobnosti, upoznajte razna zanimanja i donesite odluku za svoju budućnost.

 

Javite se Centru za razvoj karijere i podršku u obrazovanju!

 

 

 

Dobro nam došli!

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

KURSEVI NA ZAHTJEV

 

Kursevi na zahtjev za pojedince, institucije, firme i preduzeća
 
Ako želite da naučite engleski jezik brzo i savladate vještine komuniciranja za neku specifičnu namjenu, mi vam nudimo one-to-one kurseve, kurseve u paru ili grupi od 4 polaznika.
 
Program ovih kurseva je prilagođen potrebama polaznika i uključuje rad sa nastavnikom, samostalni rad u Self-access centru, korištenje biblioteke i Interneta.
 
Ovo je intenzivni program koji razvija vaše jezičke vještine u mnogim profesionalnim segmentima, uključujući marketing, finansije, prodaju, pravo, medicinu, mašinstvo i drugo.
Mi ćemo vam pomoći da se pripremite za poslovne prezentacije, pregovore ili sastanke.
 
 
Raspored rada, početak i trajanje kursa je predmet dogovora sa polaznikom ili manjom grupom polaznika.
 
 
Cilj kursa
 
Cilj ovog kursa je savladavanje jezičkih vještina i vokabulara iz određene struke i razvijanje specifičnih jezičkih sposobnosti prema potrebama polaznika.
 
 
"Nekoliko posljednjih godina pohadjam individualne casove engleskog jezika u Cambridge Centre-u i slobodno mogu reci da sam izuzetno zadovoljan kvalitetom istih i svojim napretkom. Casovi su prilicno raznovrsni, izuzetno zanimljivi, dobro isplanirani i struktuirani. Nastavnici imaju bogato znanje i iskustvo, i na odlican nacin prepoznaju "najvece rupe" u mom znanju i popunjavaju ih postepeno. Za mene licno ovo je neprocjenjivo iskustvo i preporucio bih svim ovaj vid ulaganja u svoje znanje." Saša Ikić, Mtel
 
 
Mi vjerujemo da je dobra komunikacija ključ poslovnog uspjeha.