*** NOVI UPISNI ROK ***

 

 

Upis u ljetnji semestar školske 2016/2017. godine počinje 23. januara i traje do 11. februara!!

 

Nastava počinje u srijedu, 15. februara 2017. godine.

 

 

 

 

KURSEVI ENGLESKOG I NJEMAČKOG JEZIKA, KAO I MATEMATIKE, ZA SVE UZRASTE I NIVOE ZNANJA!

 

 


 

 

POSEBNI POPUSTI ZA ONE KOJI UPIŠU KURSEVE OBA JEZIKA, ILI JEDNOG OD JEZIKA I MATEMATIKE!

 

 

 

 

Drugo polugodište je u toku, kraj školske godine se bliži. Da li znate koju školu/fakultet ćete upisati? Razmišljate li o tome koji je vaš profesionalni put?
Profesionalna orijentacija daje odgovore na ova pitanja. Saznajte koje su vaše osobine, interesovanja i sposobnosti, upoznajte razna zanimanja i donesite odluku za svoju budućnost.

 

Javite se Centru za razvoj karijere i podršku u obrazovanju!

 

 

 

Dobro nam došli!

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Poslovna jedinica Doboj

Škola engleskog jezika, Cambridge centar Poslovna jedinica Doboj

 

 

Škola engleskog jezika, Cambridge Centar Banja Luka P.J. Doboj počela je sa radom 2003. godine. Svoju jubilarnu desetu školsku godinu započela je i uspješno završila u novom prostoru u ulici Nemanja 8 u Doboju (pasaž kod Konzuma).

 

   

          

 

         

 

 

           

              

Deset godina uspješno zadovoljava potrebe svojih polaznika i onih koji žele da nauče engleski jezik jer ga nisu učili, i onih koji žele da usavrše jezičke vještine, postanu sigurniji u sebe u komunikaciji na engleskom jeziku, ili da se pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita. 

 

Nastavu realizuje stručni tim mladih profesora engleskog jezika. Nastava se realizuju po programima strukturisanim na najsavremenijim didaktičko-metodičkim principima i metodama Cambridge University Press-a.
Programi i metode rada su prilagođeni svim uzrastima i nivoima prema evropskom referentnom okviru za jezike. U toku realizacije kurseva prati se napredovanje polaznika i provjerava postupno postizanje očekivanih ishoda.
Nastava se realizuje u poslijepodnevnim i večernjim satima ili u dogovoru sa polaznikom, zavisno od uzrasta i/ili programa i traje jedan ili dva semestra.

 

 
 

Upis  u toku!